Spraytan - Brun och fräsch på 15 min

Ingenting är så härligt som att känna sig brun och fräsch. Hos oss får du en bränna helt utan risk att bränna dig, bara med naturliga ämnen. Snabbt och smidigt.

Vi använder oss av det australienska märket Black magic tan som  ger ett naturligt snyggt resultat, för nöjda kunder.

Inga orangea toner
Ingen parfym
Ingen alkohol
Naturliga ämnen
Återfuktande med Arganolja, vitamin E och Antioxidanter
Duscha redan från 2 h
Fri från parabener

Det viktiga är att Vi anpassar färgen precis efter hur du vill att den ska se ut. Är du osäker så fidu får en bränna anpassad efter dina önskemål och behov.  Vi tipsar självklart om vad som passar bäst för just dig.

Du kan vara säker på att få en bränna som ser naturlig ut utan orangea toner och utan en Brun utan sol lukt, våra vätskor innehåller inga parfymer och lämnar därför minimalt med lukt på kroppen. Färgen försvinner jämnt från kroppen efter ca 7-10 dagar.
Beroende på hur brun du vill bli så låter du färgen sitta olika länge innan första duschen. - Du får alltid med dig eftervårdsblad för info om hur du går tillväga för bästa resultat.
 

Att tänka på innan din spraytan - grunda rätt för bästa brännan

-Duscha och skrubba kroppen ordentligt samma dag, var noga så du sköljer kroppen ordentligt med vatten för att få bort alla rester av duschprodukter. Raka dig helst innan din spraytan.
-Använd ingen deodorant eller parfym, det kan lämna fläckar.
-Om du är väldigt torr på kroppen så rekommenderar vi dig att du skrubbar och smörjer in dig med en fet kräm kvällen innan du har tid hos oss och samma dag duschar du som vanligt (går bra att skrubba igen) men smörj ej in kroppen med bodylotion efter.

-Ta med dig lösa, mörka kläder att ta på dig efter din spraytan. 
-Glöm inte att sminka av dig i god tid samt ta gärna med en hårsnod el spännen för att sätta upp håret med.

Rekomenderad förberedelse -Spraytan

Vi rekomenderar att du skrubbar din ordentligt före din spraytan. Detta för att huden skall vara så fräsch och ny som möjligt för snygg jämn ton oh hållbart  resultat. Aloe Scrub är härligt fräch och lämnar huden mjuk och len, du hittar den på salongen. eller i vår Webshop