Kristina "Kiki" Frisk - Permanent Makeup Artist
Kristina "Kiki" Frisk - Permanent Makeup Artist

Permanent Makeup - kosmetisk tatuering

Den perfekta behandlingen för dig som vill få ett naturligt utseende genom att förbättra eller försköna ansiktet utan kirurgiska ingrepp

Kiki har flerårig erfarenhet med bakgrund  inom tatueringsbranchen, för att sedan inrikta sig på endast skönhetstatueringar och permanent makeup.

Behandlingarna utgår alltid efter dig som kund och anpassas efter just ditt ansikte, dina önskmål och förutsättningar - allt för att du skall få en kosmetisk tatuering av toppklass.

I alla behandlingar ingår en touch up inom 3 mån för att säkerställa att du som kund och vi som behandlare är nöjda med resultatet. Du är vårt ansikte utåt och självklart viktig för oss!


Permanent makeup hjälper dig som har problem med håravfall, är allergisk mot kosmetika eller helt enkelt bara vill se pigg och fräsch ut. Nu slipper du sminka dig varje dag!

Vi behandlar regelbundet kunder med alopeci och de med håravfall pga cancerbehandling. Du vet väl att Landtinget Västernorrland erbjuder hårersättning på upp till 6000 kr för dig med medicinssk skäl - vi tar gärna emot rekvisationer från LVN.

Permenent Makeup är en form av tatuering och innebär att man tillför pigment i det andra hudlagret med en nål (Färgerna är medicinsk godkända och bestående av järnoxid - som inte innehåller några tungmetaller eller är allergiframkallande).

Varaktigheten för färgen är mellan 2- 6 år, och är ett bekvämligt alternativ till din vardagliga makeup.

Permanent makeup framhäver dina egna linjer och målet är altid att det skall se så naturligt ut som möjligt.

Du vaknar till ditt bästa jag - alla dagar i veckan!

Ögonbryn, Eyeliner eller läppar? Boka din tid idag.
 

Du kan alltid välja att delbetala dina tjänster hos oss
Du kan alltid välja att delbetala dina tjänster hos oss

Rekomenderad eftervård, Permanent makeup

Vi rekomenderar alltid att du smörjer det tatuerade området minst en vecka efter behandling, gärna längre. Med Aloe Vera gelly får du en ren produkt som har Aloe Verans läkande egenskaper samtidigt som den är svalkande och skön för nytaturead hud. Vårda ditt nya jag för maximal hållbarhet och snabb läkning 

Din eftervård kan du köpa i salongen, eller i vår Webshop