Injektionsbehandlingar  

Botox - Rynkreducering i toppklass

Botox är det som i dagligt tal förknippas med rynkreducering. Det verksamma ämnet Botulinumtoxin typA är en medicin som blockerar nervinpulser till de muskler som injiceras och ger en utslätande effekt på huden. 

Effekt av behandling träder i kraft redan första veckan efter behandling och full effekt efter 2 veckor. Hållbarheten uppgår till ca 3-6 mån, med en succesiv försvagning. 2-3 gånger per år behöver du därför "fylla på" för att bibehålla effekt. Fördelen är dock att behadnlingen tenderar att hålla längre för var gång, dvs behandlingarna blir färre med tiden.

Botox lämpar sig för dig som vill behandla:
Rynkor mellan ögonen (bekymmersrynkor)
Horisontella rynkor i pannan
Rynkor i ögonens utkant (kråksparkar)

Botox lämpar sig bäst för de sk mimikrynkor, de som syns när du rör på ansiktet,. För de rynkor som finns när du är helt avslappnad behandlar du istället bäst med Fillers.

Fillers - Läppförstoring och Rynkreducering med Stylage

Vi erbjuder Läppförstoring och Rynkreducering med Stylage. 

Ämnet som används i Stylage för att fylla ut rynkor och skapa volym, är ren, syntetiskt framställd hyaluronsyra, som finns naturligt i vår kropp.

Med åren bildar kroppen både lägre halter hyaluronsyra samt kollagen och huden mister därmed sin elasticitet. 
För att återskapa  den förlorade volymen och återerövra sitt naturliga och ungdomliga utseende injiceras Stylage i hudens rynkor och fåror.

Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra; kroppseget icke-animalisk, ej permanent ämne. Den används förutom till att fylla ut fina linjer, djupare veck även  för ökad volym i t.ex. kinder och läppar.

Hög kvalitet är viktigt för oss och Stylage finns endast på godkända salonger och kliniker. Behandling hos oss sker alltid av leg. sjuksköterska med vidareutbildning gällande fillersinjektion.

Stylage är den senaste patenterade hudfillern och är idag ett av de ledande varumärkena i Europa.

Alla Stylages hudfillers innehåller antioxidanten Mannitol som resulterar i mindre svullnad och rodnad. Dessutom bryts fillern långsammare ned i huden, än andra. 
Vi behandlar dessutom alltid med sprutor innehållande bedövning för att du skall få en så smärtfri behandling som möjligt.

Elina som utför behandlingen hos oss finns på plats ca 1 gång i månaden.
För kommande datum, priser och bokning, klicka på länken nedan:

Du kan alltid välja att delbetala dina tjänster hos oss
Du kan alltid välja att delbetala dina tjänster hos oss

Rekomenderad eftervård fillers:

Vi rekomenderar alltid att du håller dina läppar väl återfuktade efter din behandling för maximal hållbarhet och minskad svullnad.  Aloe Lips är en naturlig och djupt återfuktande läppbalsam och du hittar den på salongen. eller i vår Webshop